Ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ για  ακόμη μια  φορά με λαμπρότητα πραγματοποίησε τον καθιερωμένο πλέον Αγιασμό των υδάτων και την ρίψη του Tίμιου Σταυρού στο δημοτικό κολυμβητήριο της Αργυρούπολης τιμώντας  έτσι την μεγάλη ετήσια χριστιανική εορτή της ανάμνησης της Βάπτισης του Ιησού Χριστού.

Παρ’ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες το κολυμβητήριο γέμισε κόσμο οι οποίοι παρακολούθησαν την τελετή με ενθουσιασμό. Για πρώτη φορά η ρήψη του σταυρού πραγματοποιήθηκε τρείς φορές, μια για τα παιδιά  με ειδικές ικανότητες του συλλόγου Ν.Α.Ο.ΕΛΛ ¨Ιππόκαμπος¨, μια για τους αθλητές του Α.Ν.Ο.Α. και πρώτη φορά για τα παιδιά του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. Όλοι οι αθλητές με περίσσιο θάρρος δεν πτοήθηκαν από το τσουχτερό κρύο και τη βροχή και βούτηξαν για την περισυλλογή του Τιμίου Σταυρού. Δύο κορίτσια και ένα αγόρι έπιασαν τον σταυρό και σε ανάμνηση της πρωτιάς αυτής έλαβαν από τον Αθλητικό Οργανισμό δώρο ένα σταυρό ο καθένας, προσφορά του εργαστηρίου χρυσοχοΐας Καλύβας. Δώρα υπήρχαν και για όλα  τα παιδιά που βούτηξαν προκειμένου να πιάσουν τον σταυρό επίσης προσφορά του κ. Καλύβα ,ο οποίος κάθε χρόνο συμβάλλει τα μέγιστα με την ευγενική προσφορά του , τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού –Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες καλή πρόοδο με πολλές επιτυχίες.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση,  τους  Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τα μέλη του Δ.Σ του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α., καθώς και όλους τους επίσημους .

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον π. Θεόδωρο, προϊστάμενο της ενορίας της Αγίας Βαρβάρας, για την σεμνή τελετή και ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και Δημιουργικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *