Μετονομασία του Α΄Δημοτικού Σταδίου Αργυρούπολης σε «Γεώργιος Κοσικίδης»

IMG-def61afac3de40e19b7c8494b9610027-V
Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ….
25 Μάϊος 2018
poster_xororoes_neo-01
Σάββατο 16 Ιουνίου
5 Ιουνίου 2018
Εμφάνιση όλων

Μετονομασία του Α΄Δημοτικού Σταδίου Αργυρούπολης σε «Γεώργιος Κοσικίδης»

DSC_8381

Στις 20 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μετονομασίας του Α΄Δημοτικού Σταδίου Αργυρούπολης , που ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Γεώργιο Κοσικίδη  μια ξεχωριστή προσωπικότητα του τόπου μας, παράδειγμα ήθους, εργατικότητας και προσφοράς.

Ένας από τους ανθρώπους που προσέφεραν τα μέγιστα με την παρουσία του και τη δράση του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , στα Κοινά και κυρίως στον Αθλητισμό.
Ο  Γιώργος Κοσικίδης, υπηρέτησε με πάθος, συνέπεια και περίσσια αγάπη την Πόλη μας για περισσότερα από 30 χρόνια.

Αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε αγιασμός του χώρου, ο Δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης Γιάννης  Κωνσταντάτος χαιρέτησε την εκδήλωση και ανέφερε στον λόγο του ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να δίνει ονόματα ανθρώπων της πόλης μας σε χώρους του δήμου μας  , έτσι ώστε  να μπορούν οι μεγάλοι να θυμούνται και οι μικροί να μαθαίνουν.

Αφού έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας επιγραφής του γηπέδου, που πλέον θα ονομάζεται Ά Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης ¨Γεώργιος Κοσικίδης¨ , πραγματοποιήθηκε μέσα στο χώρο του γηπέδου προβολή ενός βίντεο από τα χρόνια του κ. Κοσικίδη ως ποδοσφαιριστή του ΑΟΝΑ αλλά και κατόπιν με την δράση του στα κοινά της πόλης μας.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου που είχε μαζευτεί από νωρίς για να τιμήσει το έργο και την δράση του Γεώργιου Κοσικίδη.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ βετεράνων του Α.Ο.Ν.Α. και  αιρετών, υπαλλήλων του δήμου μας το οποίο και έληξε ισοπαλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *