Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου  2017 το Τουρνουά 3Χ3 Μπάσκετ, που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Οργανισμό σε συνεργασία με την Ελληνική  Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν επί της Λ. Μ. Γερουλάνου στο ύψος της πλατείας Βάρναλη.

Το τουρνουά  διήρκησε δύο μέρες, με την συμμετοχή 360 αθλητών μικρών και μεγάλων ηλικίας από 8 έως 18 ετών.  Όλα τα παιδιά που διψούν για αθλητισμό  είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να ευχαριστηθούν  basket με τους φίλους τους, στο δικό τους αυτοσχέδιο γήπεδο στο δρόμο.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί όλων των ομάδων και ο διαγωνισμός ελευθέρων βολών, ενώ την Κυριακή διεξήχθησαν οι Τελικοί όλων των κατηγοριών και ο διαγωνισμός τριπόντων.

Μεγάλη στιγμή του τουρνουά υπήρξε η εμφάνιση του γνωστού σε όλους μας διεθνή παίχτη κ.Φώτση  Αντώνη, ο οποίος κατακλίστηκε από πλήθος παιδιών αλλά και γονιών οι οποίοι έσπευσαν κοντά του για φωτογραφίες και αυτόγραφα. Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Καλιντέρης Γιώργος ευχαρίστησε τον διεθνή μας και ανέφερε ότι   ήταν ιδιαίτερη τιμή για τον δήμο μας που μπόρεσε και παρευρέθηκε στο τουρνουά της πόλης μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης επιβραβεύτηκε τόσο η προσπάθεια όσο και η συμμετοχή όλων των παιδιών, με την απονομή  αναμνηστικών διπλωμάτων. Μετάλλια και πλούσια δώρα μοιράστηκαν στις ομάδες που κατέκτησαν τις πρώτες και δεύτερες θέσεις από το Milko, την GSA και  την SPALDING μέγα χορηγών της διοργάνωσης.

Οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι  από την οργάνωση του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. καθώς υπήρχε προσωπικό που συμμετείχε και βοήθησε στην διοργάνωση και  διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Τροχαία Ελληνικού, τον Ο.Α.Σ.Α., την Δημοτική Αστυνομία για την ασφαλή διεξαγωγή του Τουρνουά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην καφετέρια της πόλης μας COFFEE BERRY για  την χορηγία των νερών σε όλους τους  αθλητές του τουρνουά και τις δύο μέρες της διοργάνωσης καθώς και στο Mediterraneo Hospital για την παραχώρηση ενός πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος  που πάντα στέκεται αρωγός μας σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Σας διαβεβαιώνουμε και σας υποσχόμαστε ότι ο Οργανισμός θα στηρίζει με κάθε τρόπο τέτοιου είδους διοργανώσεις οι οποίες προωθούν τον Αθλητισμό και κυρίως την ενασχόληση των παιδιών με αυτόν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *