Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 7ος Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού- Αργυρούπολης ,την Κυριακή 21 Μαΐου 2017.

Ο αριθμός των ποδηλατιστών ξεπέρασε κάθε προσδοκία (1.500 συμμετέχοντες κάθε ηλικίας) και έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής. Μικροί και μεγάλοι, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό διήνυσαν μία διαδρομή 6.5 χμ. μέσα στους δρόμους της πόλης, προωθώντας την ιδέα της μετακίνησης με ποδήλατο.

Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού του δήμου κινητοποίησε μεγάλο αριθμό εθελοντών και υπαλλήλων του δήμου, ενώ η τροχαία Ελληνικού και η δημοτική αστυνομία είχαν φροντίσει από νωρίς να αποκλείσουν τους δρόμους από τους οποίους θα πέρναγε η ποδηλατοδρομία.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού των ποδηλατιστών είχε οριστεί η Πλατεία Βάρναλη στην Αργυρούπολη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Καλιντέρης τονίζοντας την σημασία της χρήσης του ποδηλάτου στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του αθλούμενου, ενώ ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος πριν δώσει την εκκίνηση δήλωσε χαρούμενος που βλέπει τόσο κόσμο να  χρησιμοποιεί το ποδήλατό του ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς.

18600860_10213127241791170_1199170233_n

Στον τερματισμό του γύρου όλοι οι ποδηλάτες έλαβαν αναμνηστικά        διπλώματα, ενώ  πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις πλούσιων δώρων όπως ποδήλατα, skateboard, αθλητικά ρολόγια, ταξίδια κ.α.

Ο Αθλητικός Οργανισμός ευχαριστεί  ιδιαίτερα τους χορηγούς που πάντα στέκονται αρωγοί στο πλευρό του  και βοηθάνε το έργο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο:

AMSTEL Radler, Νερά Ζαγόρι, Coffee Berry, e-Biker, Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Καλύβας, Κέντρο Αποθεραπείας Θησέας, Greek island Studios, ,ADIDAS, Greek Spirit, Έπαθλα OLYMPUS, Micro Sport, Elegant facilities services, Ocean Bue, Fratzolino, Diamond camp, Gatoh, Kritikos auto service, Napo.

Καθ’ όλη την διάρκεια της ποδηλατοδρομίας ένα ασθενοφόρο πλήρως επανδρωμένο από το Mediterraneo Hospital, ήταν έτοιμο να επέμβει σε περίπτωση ανάγκης, ενώ το Ιατρικό Δίκτυο Αργυρούπολης επόπτευε με εξειδικευμένο προσωπικό τους ποδηλατιστές

Δεσμευόμαστε ότι και του χρόνου θα είμαστε πάλι εκεί για εσάς, που με την παρουσία σας μας δίνεται δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε καλεστεί να εκτελέσουμε.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

20170521_104547
20170521_103346
20170521_103317

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *