Φίλες και φίλοι,

Μια νέα κολυμβητική χρονιά ξεκινάει , και σας ευχαριστούμε ειλικρινά που επιλέγετε το Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας, για την κολύμβησή σας! Θέλουμε να γνωρίζετε ότι προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε τις συνθήκες άθλησής σας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Έτσι και αυτό το καλοκαίρι, μετά την περσινή ανακαίνιση των αποδυτηρίων, θέλουμε να γνωρίζετε πως τον Αύγουστο, η κολυμβητική δεξαμενή άδειασε, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής καθαρισμός, αυτής, το νερό ανανεώθηκε πλήρως (η δεύτερη φορά στην θητεία μας) έτσι ώστε να διαφυλάξουμε σε μέγιστο βαθμό τις συνθήκες υγιεινής! Επίσης προβήκαμε στην αντικατάσταση των φθαρμένων διαχωριστικών αντικυματικών διαδρομών, οι οποίες αλλάζονται για πρώτη φορά μετά την κατασκευή του κολυμβητηρίου, προκειμένου τα παιδιά αλλά και όλοι οι αθλητές να κολυμπούν με ασφάλεια!

Καθημερινά, σε αυτές τις δύσκολες ομολογουμένως οικονομικές συγκυρίες, όλοι εμείς, ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, διοίκηση και εργαζόμενοι, προσπαθούμε για το καλύτερο! Καλό Φθινόπωρο σε όλους σας!

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος ΟΝΑΔΕΑ

Γιώργος Καλιντέρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *