Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου  2022 ο αγώνας δρόμου ¨OPEN DOOR RUN¨ 5 & 10km μέσα στους δρόμους της πόλης μας. Απίστευτη ήταν η ανταπόκριση των δρομέων μικρών και μεγάλων που έτρεξαν σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου για την συγκέντρωση πόρων, με σκοπό την ενίσχυση της «Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ».

Σε αυτόν τον αγώνα πρωταγωνιστές ήταν οι μαθητές της «Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» οι οποίοι συμμετείχαν σε ένα όμορφο δρομικό πρωινό, με πλήθος κόσμου και θεατών να τους χειροκροτεί.

Πολλοί δρομείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα , οι οποίοι με σύμμαχο τον καλό καιρό σημείωσαν μεγάλους χρόνους.

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο και σε όλα τα παιδιά τα οποία με την αθρόα συμμετοχή τους στον παιδικό αγώνα έδωσαν ηχηρό μήνυμα ελπίδας

 

Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων ο Αθλητικός Οργανισμός της πόλης μας, κινητοποίησε μεγάλο αριθμό υπαλλήλων του δήμου, ενώ το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής και η δημοτική αστυνομία είχαν φροντίσει από νωρίς να αποκλείσουν τους δρόμους από τους οποίους θα πέρναγαν οι δρομείς. Αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της διοργάνωσης το σώμα εθελοντών  και  Εθελοντών Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης του δήμου μας , που χωρίς την συμμετοχή τους τίποτα δεν θα ήταν δυνατό.

 

Στον τερματισμό όλοι οι συμμετέχοντες  έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια, νερά , μπανάνες , μπάρες και ατομικές συσκευασίες μπισκότων.

Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής ένα ασθενοφόρο πλήρως επανδρωμένο από το Mediterraneo Hospital το οποίο και ευχαριστούμε θερμά, ήταν έτοιμο να επέμβει σε περίπτωση ανάγκης.

Η ασφάλεια των δρομέων ενισχύθηκε κατά το μέγιστο δυνατό, αφού τη διαδρομή ακολουθούσε αυτοκίνητο του δήμου με την νοσηλεύτρια του ΟΝΑΔΕΑ.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της διοργάνωσης: Μέγας χορηγός Rehab Care,EFA GROUP, Βίκος, μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, μπανάνες DOLE.

 

 

Υποσχόμαστε πως ο Αθλητικός Οργανισμός θα είναι αρωγός και θα έχει πάντα την Πόρτα του Ανοιχτή σε αντίστοιχες ελπιδοφόρες δράσεις!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *