Κατά την διάρκεια διακοπής λειτουργίας του κολυμβητηρίου μας (λόγω Κορωνοιού) δόθηκε η ευκαιρία  να γίνει,  μηχανολογική συντήρηση, βελτίωση υποδομών καταστρώματος  καθώς και  αλλαγή νερού κολυμβητικής δεξαμενής , και είναι έτοιμο για την επανέναρξη της λειτουργίας του από 27-5-2020   σύμφωνα πάντα με τους περιορισμούς που αναφέρονται στο ΦΕΚ 1987/23-5-2020 ΑΡΘ. 3. ( Πατήστε ΦΕΚ 1987 23 5 2020  για εκτύπωση του έντυπου)

Η λειτουργία του θα αφορά :

  • Ατομική κολύμβηση αθλουμένων – πολιτών 13 και άνω.
  • Ατομική προπόνηση από αθλητές σωματείων (όχι για ομαδικά αθλήματα)
  • Υποψηφίους για σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ, παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων ασφαλείας και Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ). ( Πατήστε ΤΕΦΑΑ για εκτύπωση του έντυπου)
  • για θεραπευτική άσκηση από άτομα με αναπηρίες, καθώς και από τους συνοδούς τους, εφόσον απαιτείται κατά περίπτωση η παρουσία συνοδού. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και να προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο .

Λόγω των ειδικών Υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για τον covid -19 ( μέχρι νεότερων οδηγιών)  όσοι  επισκέπτονται το κολυμβητήριο μας πρέπει να γνωρίζουν  :

  • θα υπάρχει μια είσοδος και μια έξοδος, στην οποία καταγράφονται οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρούσματος COVID-19 από τον ΕΟΔΥ.
  • στην είσοδο εκτός των απαραίτητων δικαιολογητικών (σύμφωνα με τον ισχύοντα εσωτερικό κανονισμό) θα επιδεικνύεται  και το ειδικό δελτίο καταγραφής αθλουμένων   (Πατήστε Deltio_Katagrafis_V3 για εκτύπωση του έντυπου ),
  • Τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά,
  • Θα επιτρέπονται μόνο 6 άτομα ανά διαδρομή (σύνολο αθλουμένων εντός του κολυμβητηρίου 48 άτομα ).
  • Η κολύμβηση κατ ΄άτομο θα διαρκεί μία ώρα
  • Σε περίπτωση πληρότητας θα υπάρχει αναμονή εισόδου .

Οι σχετικές οδηγίες ασφαλούς άσκησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν αναρτηθεί στο ειδικό πεδίο ενημέρωσης, με τίτλο: «Αθλητισμός & COVID19», στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports

 

Για οποιαδήποτε αλλαγή στους κανόνες και στον τρόπο λειτουργίας του κολυμβητήριου θα σας ενημερώνουμε με νεότερες ανακοινώσεις στο site του οργανισμού http://onadea.gr

Για περισσότερες πληροφορίες στην γραμματεία του κολυμβητηρίου στο τηλέφωνο 210 – 9624042

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *