Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 ο αγώνας δρόμου ¨OPEN DOOR RUN¨ 5 & 10km μέσα στους δρόμους της πόλης μας. Απίστευτη ήταν η ανταπόκριση των δρομέων μικρών και μεγάλων που έτρεξαν σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου για την συγκέντρωση πόρων, με σκοπό τη θεμελίωση της νέας Στέγης Αυτόνομης Διαβίωσης ενηλίκων με εγκεφαλική παράλυση της «Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ».

Σε αυτόν τον αγώνα πρωταγωνιστές ήταν οι μαθητές της «Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» που πήραν εκκίνηση μαζί με όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και απόλαυσαν ένα όμορφο δρομικό πρωινό, με πλήθος κόσμου και θεατών να τους χειροκροτεί.

Ο καλός καιρός βοήθησε και πραγματικά οι χρόνοι που σημειώθηκαν ήταν απίστευτοι. Αρκεί να αναφέρουμε ότι ο πρώτος νικητής των 5χμ. μόλις 17 χρόνων διένυσε την απόσταση σε 17΄:00΄΄, καθώς και στα 10 χμ. ο χρόνος του πρώτου νικητή, του γνωστού δρομέα Σκουλαρίκη Γρηγόρη με 35΄:32΄΄ εντυπωσίασε.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά τα οποία με την αθρόα συμμετοχή τους έδωσαν ηχηρό μήνυμα ελπίδας

Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων ο Αθλητικός Οργανισμός του δήμου κινητοποίησε μεγάλο αριθμό υπαλλήλων του δήμου, ενώ η τροχαία Ελληνικού και η δημοτική αστυνομία είχαν φροντίσει από νωρίς να αποκλείσουν τους δρόμους από τους οποίους θα πέρναγαν οι δρομείς. Αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της διοργάνωσης το σώμα εθελοντών  και  Εθελοντών Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης του δήμου μας.

Στον τερματισμό όλοι οι συμμετέχοντες  έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια, νερά , μπανάνες , μπάρες και ατομικές συσκευασίες μπισκότων Παπαδοπούλου.

Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής ένα ασθενοφόρο πλήρως επανδρωμένο από το Mediterraneo Hospital το οποίο και ευχαριστούμε θερμά, ήταν έτοιμο να επέμβει σε περίπτωση ανάγκης, ενώ η παρουσία και του Ερυθρού Σταυρού ενίσχυσε κατά το μέγιστο δυνατό την ασφάλεια των δρομέων.

Υποσχόμαστε πως ο Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α θα είναι αρωγός και θα έχει πάντα την Πόρτα του Ανοιχτή σε αντίστοιχες ελπιδοφόρες δράσεις!

 

Όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ: https://www.myrace.gr/event/1369/results.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *