Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου της πόλης μας κ. Γιάννη Κωνσταντάτου  αγώνας δρόμου και βάδην 5χμ. μέσα στους δρόμους της πόλης μας. Ο δήμος μας για πρώτη φορά συμμετείχε  στην δράση του ¨ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ¨ διοργανώνοντας τον 2Ο Αττικό Αγώνα Δρόμου παράλληλα με 19  Δήμους του Ν.Αττικής.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τον αγώνα μετατράπηκε άμεσα σε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας. Όλοι οι συμμετέχοντες με την παρουσία τους  έδωσαν ένα μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης. Η έναρξη του αγώνα δόθηκε  συγχρόνως μέσα από την ραδιοσυχνότητα του SKAΪ σε όλους τους δήμους από τον τραγουδιστή  μας Σάκη Ρουβά.

Η καλοκαιρία βοήθησε την διοργάνωση και όλα πήγαν καλά. Ο Αθλητικός Οργανισμός που είχε και την ευθύνη του αγώνα είχε μεριμνήσει για την ασφάλεια όλων των αθλητών, κινητοποιώντας  μεγάλο αριθμό από το σώμα εθελοντών του δήμου και την εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας πυρόσβεσης και πολιτικής προστασίας , τους οποίους και ευχαριστεί θερμά. Επίσης βοήθησαν σημαντικά οι υπάλληλοι του δήμου μας, ενώ η τροχαία Ελληνικού και η δημοτική αστυνομία είχαν φροντίσει από νωρίς να αποκλείσουν τους δρόμους από τους οποίους θα πέρναγαν οι δρομείς.

Επίσης ένα ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο χορηγία του Mediterraneo Hospital που πάντα στέκεται αρωγός στις δράσεις μας,  ήταν σε ετοιμότητα να επέμβει σε περίπτωση ανάγκης, μαζί με την νοσηλεύτρια του Οργανισμού οι οποίοι ακολουθούσαν την πορεία του αγώνα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν διπλώματα , αναμνηστικά καπέλα και γλυκίσματα. Επίσης μετάλλια απονεμήθηκαν στους τρεις πρώτους άνδρες και γυναίκες στην κατηγορία του τρεξίματος από τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γιώργο Καλιντέρη.

Στους άνδρες τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι: Καρακώστας Κων/νος, Γεράκης Κων/νος, Ματθαίος Αριστοτέλης.

Στις γυναίκες τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι: Σορολή Σπυριδούλα, Ανδρωνή Αφροδίτη, Παπαίωαννου Δάφνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *