Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου  2018 το Τουρνουά 3Χ3 Μπάσκετ επί της Λ. Μ. Γερουλάνου στο ύψος της πλατείας Βάρναλη. Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί θεσμό πλέον για τον δήμο μας αφού πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Όλα τα παιδιά που διψούν για αθλητισμό  είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να ευχαριστηθούν  basket με τους φίλους τους, στο δικό τους αυτοσχέδιο γήπεδο στο δρόμο.

Το τουρνουά  διήρκησε δύο μέρες, με την συμμετοχή 320 αθλητών μικρών και μεγάλων ηλικίας από 8 έως 18 ετών.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί όλων των ομάδων και ο διαγωνισμός ελευθέρων βολών, ενώ την Κυριακή διεξήχθησαν οι Τελικοί όλων των κατηγοριών και ο διαγωνισμός τριπόντων.

Στις ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση, στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν μετάλλια και πλούσια δώρα από το Milko, την GSA και  την SPALDING μέγα χορηγών της διοργάνωσης. Οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας για ακόμη μια φορά έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι  από την οργάνωση , την συνέπεια και την προετοιμασία που είχε κάνει ο Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. θεωρώντας τον δήμο μας έναν από τους καλύτερους σε όλη την Ελλάδα

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γιώργος Καλιντέρης υποσχέθηκε ότι ο Οργανισμός θα στηρίζει με κάθε τρόπο τέτοιου είδους διοργανώσεις οι οποίες προωθούν τον Αθλητισμό και κυρίως την ενασχόληση των παιδιών με αυτόν. Κατόπιν ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για την άριστη συνεργασία αλλά πάνω απ’όλα τους υπαλλήλους του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α και του δήμου για την προσπάθεια που καταβάλουν ακόμη και τα σαββατοκύριακα έτσι όλα να διεκπεραιωθούν στο έπακρο, καθώς και την Δημοτική Αστυνομία για την ασφαλή διεξαγωγή του Τουρνουά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *