Με μεγάλη επιτυχία έληξε και φέτος ο μεγάλος κύκλος των εαρινών εκδηλώσεων 2018 του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.

Από τα τέλη Μαΐου ο αθλητικός οργανισμός είχε μπει σε ρυθμό εκδηλώσεων , αγώνων και τουρνουά όλων των αθλητικών μαζικών  προγραμμάτων του.

Ο χορός των εκδηλώσεων άνοιξε  στις 23 Μαΐου με την επίδειξη μουσικοκινητικής  αγωγής των παιδικών σταθμών του δήμου μας. Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με Ρυθμική και ενόργανη γυμναστική στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο επί της οδού Ολυμπίας, στο οποίο μετά την περσινή δέσμευση του προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ κ. Καλιντέρη Γιώργου εγκαταστάθηκε επιτέλους για πρώτη φορά από την κατασκευή του σύστημα κλιματισμού. Οι παρεμβάσεις για την βελτίωση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων συνεχίζονται και οι δεσμεύσεις υλοποιούνται.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες κολύμβησης στο  κατάμεστο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας με τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες να παρουσιάζουν με μεγάλη δεξιοτεχνία και τα τέσσερα στυλ της κολύμβησης.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με τους αγώνες στίβου στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο Αργ/λης ¨Γεώργιος Κοσικίδης¨, όπου όλοι οι αθλητές μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν σε όλα τα αγωνίσματα με μεγάλη επιτυχία.

Στις 16 Ιουνίου το τμήμα παραδοσιακών χορών του ΟΝΑΔΕΑ παρουσίασε μια εκπληκτική μουσικοχορευτική παράσταση στο πέτρινο θέατρο Αργυρούπολης , ταξιδεύοντας μας σε ένα πολύχρωμο « μωσαϊκό» ζωντανής πολιτιστικής κληρονομιάς από τον Πόντο, στην Ήπειρο, στην Μακεδονία αλλά και σε άλλα μέρη της χώρας μας.

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος όλων των εκδηλώσεων, στο ανανεωμένο Γήπεδο τένις της Μιλήτου, όπου διεξήχθησαν  οι τελικοί αγώνες  των ενηλίκων στην κατηγορία διπλό ανδρών, αφού προηγουμένως είχαν ολοκληρωθεί όλοι οι αγώνες των παιδιών. Οι τουλάχιστον 100 θεατές που παρευρέθηκαν πραγματικά απόλαυσαν έναν φανταστικό τελικό 2 ωρών ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στο τέλος του αγώνα έγινε η απονομή των κυπέλλων σε όλους τους νικητές όλων των κατηγοριών από τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού κ. Καλιντέρη Γιώργο αλλά και όλους τους επίσημους που παρευρέθηκαν.

Σε όλα τα παιδιά και τους ενήλικες που συμμετείχαν στις εαρινές αθλητικές εκδηλώσεις απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

Ο αθλητικός οργανισμός, τους ευχαριστεί όλους για την συμμετοχή τους  και πάνω από όλα τους προπονητές του, οι οποίοι με υπερβάλλοντα ζήλο διδάσκουν στα παιδιά  όχι μόνο το αντικείμενο του αθλήματος αλλά και τις αρετές του αθλητισμού.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *