Ο Αθλητικός Οργανισμός πρόκειται να διοργανώσει για 6η συνεχόμενη χρονιά τριήμερη εκδρομή στα Ζαγοροχώρια και rafting στον Βοϊδομάτη ποταμό στις 31/03 – 01-02/04/2017.

Πρόκειται για μια όμορφη κατάβαση rafting η οποία κερδίζει το ενδιαφέρον με το καταπράσινο φυσικό τοπίο και τα γαλαζοπράσινα νερά του ποταμού, που είναι από τα καθαρότερα νερά της Ευρώπης. Για τους πιο τολμηρούς θα υπάρξουν δροσιστικές βουτιές στα κρύα νερά του ποταμού με μια μέση θερμοκρασία 9 βαθμούς Κελσίου. Στη μέση της διαδρομής θα πραγματοποιηθεί  στάση και επίσκεψη στο εγκαταλελειμμένο  μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων, 16ου αιώνα.

Την 3η μέρα θα πραγματοποιηθεί μια πανέμορφη πεζοπορία σε κάποια απο τα πιο σημαντικά και επιβλητικά πέτρινα και τοξωτά γεφύρια του 17ου -18ου αιώνα.

Το πακέτο θα περιλαμβάνει δυο μέρες με διαμονή με πλήρες πρωινό , κατάβαση στο φαράγγι του Βοϊδομάτη, πεζοπορία με συνοδό(ελαφρύ πικνικ & στις 2 δραστηριότητες) και μεταφορά.

Το κόστος ανέρχεται στα 100€ ανά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 210-9624042 εσωτ.14  κ.Καζάκη Μαρία ή στο mail:aod.argyroupoli@gmail.com μέχρι 03/03/2017. Απαραίτητη  η καταβολή του 50% του συνολικού ποσού.

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *