Ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία τις εαρινές αθλητικές εκδηλώσεις για την αθλητική χρονιά 2014- 2015.

Την Τετάρτη 3/6 άνοιξε ο κύκλος των εαρινών εκδηλώσεων με την παράσταση των τμημάτων της Ενόργανης & Ρυθμικής Γυμναστικής του Μαζικού Αθλητισμού του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. Παιδιά ηλικίας 3,5 -11 ετών παρουσίασαν τα προγράμματα τους κινούμενα στο ρυθμό της μουσικής με απόλυτη ακρίβεια, καταπλήσσοντας γονείς και παρευρισκόμενους οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες τους.

Την επόμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες τένις των παιδιών στο γήπεδο της Μιλήτου και του στίβου στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης. Στο τέλος των αγώνων πραγματοποιήθηκαν απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά.

Την Παρασκευή 12/6 στο Γήπεδο τένις της Μιλήτου, διεξήχθησαν οι τελικοί αγώνες τένις των ενηλίκων κατηγορίας αντρών. Οι θεατές που παρευρέθηκαν πραγματικά απόλαυσαν έναν φανταστικό τελικό 2 ωρών ,ο οποίος κατέληξε τελικά σε τάι μπρέικ. Στο τέλος του αγώνα έγινε η απονομή των κυπέλλων σε όλους τους νικητές όλων των κατηγοριών από τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού κ. Καλιντέρη Γιώργο, τον αντιπρόεδρο του ΟΝΑΔΕΑ κ. Κύρκο Σωτήρη, το μέλος του ΟΝΑΔΕΑ κ.Κατσαγώνης Θωμάς , τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Τσαρπαλή Γιάννη και τον διευθυντή του γραφείου δημάρχου κ.Μάνταλου Φώτη. Τον αγώνα επίσης παρακολούθησαν ο δήμαρχος της πόλης μας κ.Κωνσταντάτος Γιάννης , οι αντιδήμαρχοι κ.Κρητικός Βασίλης και κ.Τογρίδης Λάζαρος.

Την Κυριακή το πρωί στις 14/6 αθλητές και αθλήτριες παρουσίασαν και τα 4 στυλ στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας. Η πρόοδος των παιδιών από την αρχή της αθλητικής χρονιάς ως την μέρα του αγώνα ήταν αλματώδης και η προσπάθεια τους αξιέπαινη.EARINES_2015

Επίσης την ίδια μέρα ο Οργανισμός διοργάνωσε το καθιερωμένο πάρτυ όλων των προγραμμάτων των ενηλίκων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο χώρο δίπλα από την πισίνα του κολυμβητηρίου. Ο χώρος γέμισε από τα μέλη του ΟΝΑΔΕΑ και με σύμμαχο τη καλή διάθεση, όλοι διασκέδασαν και ξεφάντωσαν. Ευχαριστούμε για την ευγενική τους χορηγία τους επιχειρηματίες τη πόλης μας :( πίτες του Ντένη, την πιτσαρία City Pizza και το Ζαχαροπλαστείο Μελίνα) που βοήθησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, αρχηγοί παρατάξεων και μέλη του Δ.Σ. του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.

 

Ο αθλητικός οργανισμός, τους ευχαριστεί όλους και πάνω από όλα τους προπονητές του, που με υπερβάλλοντα ζήλο διδάσκουν στα παιδιά όχι μόνο το αντικείμενο του αθλήματος αλλά και τις αρετές του αθλητισμού.

 

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβριο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *